برگزاری کلاس آموزشی اهمیت مصرف صبحانه و تغذیه مناسب برای رشد در مرکز ابن‌سینا

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت ابن‌سینا کلاس آموزشی اهمیت مصرف صبحانه و تغذیه مناسب برای رشد را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، الهام رجالی پور، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت ابن‌سینا روز چهارشنبه 27 مهر 1401 کلاس آموزشی اهمیت مصرف صبحانه و تغذیه مناسب برای رشد را در دبیرستان دوره اول پسرانه ولایت‌فقیه برگزار کرد.
وی در این کلاس آموزشی ابتدا در خصوص اهمیت مصرف صبحانه در بهبود یادگیری و تأمین انرژی موردنیاز بدن، مواد غذایی مناسب برای رشد مطالبی را بیان کرد.
وی در ادامه افزود: تنقلات تنها باعث چاقی و اضافه‌وزن شده و زمینه ابتلا به بیماری‌های مختلف مانند دیابت و چربی خون و ... را فراهم می‌کند و در خصوص مضرات نوشابه و نوشیدنی‌های شیرین و غذاهای فست فود نیز مطالبی را آموزش داد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی