برگزاری کلاس آموزشی اهمیت مصرف صبحانه و میان وعده‌های سالم در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت کلاس آموزشی اهمیت مصرف صبحانه و میان وعده‌های سالم را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، الهام رجالی پور، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت ابن‌سینا کلاس آموزشی اهمیت مصرف صبحانه و میان وعده‌های سالم را برای 480 تن از دانش آموزان و والدین دبستان پسرانه ایل‌بیگی و دبستان دخترانه نور المهدی برگزار کرد.
در این جلسه آموزشی ابتدا درزمینهٔ اهمیت مصرف صبحانه، نقش آن در سلامت و یادگیری برای دانش آموزان مطالبی را بیان کرد و بهترین مواد غذایی برای وعده صبحانه را لقمه‌های خانگی، شیر کم‌چرب، انواع خشکبار، میوه و یا سبزی‌هایی مانند هویج و خیار اعلام کرد.

نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *