برگزاری کلاس آموزشی تغذیه جوانان و پیشگیری از سرطان در مراکز تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران

کلاس آموزشی تغذیه جوانان و پیشگیری از سرطان در مراکز خدمات جامع سلامت فرمانفرمایان، حکیم اعتماد و شهید احمدی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، فاطمه فرقدان، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز فرمانفرماییان کلاس آموزشی با موضوع تغذیه جوانان و تغذیه در پیشگیری از سرطان را برای فرماندهی آجا و رقیه ثنایی از مرکز حکیم اعتماد کلاس آموزشی را در دانشگاه و سرای محله عباسی و مهشید آقاسی، از مرکز شهید احمدی کلاس آموزشی را در مدرسه پسرانه نور فرهنگ برگزار کردند.
در این کلاس‌های آموزشی به اثرات مصرف قند، شکر، چربی، نمک بر سلامت و ارتباط آن با بیماری‌های متابولیک دیابت و فشارخون بیماری‌های قلبی و گرفتگی عروق اشاره شد.
همچنین بر مصرف غلات سبوس‌دار، مصرف میوه و سبزیجات، حبوبات و کاهش مصرف نمک، چربی، قند و ضرورت داشتن فعالیت بدنی و ورزش تأکید شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی