برگزاری کلاس آموزشی تغذیه مناسب در پیشگیری از بیماری‌ها مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شهید واحدی کلاس آموزشی تغذیه مناسب در پیشگیری از بیماری‌ها را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مینا سپهر، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شهید واحدی تحت پوشش این مرکز روز شنبه 23 اردیبهشت 1402 کلاس آموزشی تغذیه مناسب در پیشگیری از بیماری‌ها را برای 120 تن از والدین در مجتمع آموزشی شریعتی برگزار کرد.
وی در این کلاس آموزشی در خصوص تغذیه سالم و نقش آن در پیشگیری از بیماری‌ها مطالبی را بیان و بر مصرف میوه، سبزی‌ها، غلات سبوس‌دار، حبوبات، لبنیات کم‌چرب و بدون چربی و غذاهای کم‌کالری تأکید کرد.
وی در ادامه بر مصرف شیر و لبنیات، میوه‌ها و سبزی برای تأمین کلسیم، منیزیم، ویتامین‌های D و K تأکید کرد گفت: روزانه از منابع غذایی پتاسیم شامل موز، خرما، اسفناج، هویج و جعفری و مغز دانه‌ها و لوبیا نخود ماهی و شیر استفاده کنید.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی