برگزاری کلاس آموزشی تقویت سیستم ایمنی با تغذیه سالم در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی تقویت سیستم ایمنی با تغذیه سالم را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مینا سپهر، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز روز شنبه 7 اسفند 1400 کلاس آموزشی را با موضوع نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی در دوران شیوع کرونا را برای 120 تن از والدین و دانش آموزان مدارس منطقه 17 برگزار کرد.
در این جلسه وی در خصوص نقش سیستم ایمنی در پیشگیری، درمان و بازسازی بدن در بیماری کرونا و اهمیت مصرف مواد غذایی تقویت‌کننده سیستم ایمنی مانند برخی ویتامین‌ها و منابع آنتی‌اکسیدان در رژیم غذایی مطالبی را بیان و بر عدم مصرف مواد غذایی تضعیف‌کننده‌ی سیستم ایمنی بدن را مانند قند و شکر، شکلات، فست فود و غذاهای چرب و سرخ‌کرده تأکید کرد.
سپهر در این کلاس آموزشی در خصوص نقش تغذیه و فعالیت بدنی در کاهش استرس به‌عنوان یکی از تضعیف‌کننده‌های سیستم ایمنی مطالبی را ارائه کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی