برگزاری کلاس آموزشی جوانی جمعیت و مشاوره فرزند آوری در سرای محله تحت پوشش پایگاه 3 شهید شاه‌آبادی

مراقب سلامت پایگاه 3 شهید شاه‌آبادی کلاس آموزشی جمعیت را با همکاری سرای محله برپا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، طاهره ذوالفقاری، کارشناس واحد بهداشت خانواده این مرکز گفت: مراقب سلامت پایگاه 3 شهید شاه‌آبادی روز شنبه 30 اردیبهشت 1402 میز جمعیت را با همکاری سرای محله برپا کرد.
خدیجه فهیمی، مراقب سلامت پایگاه 3 شهید شاه‌آبادی در ابتدا کلاس مشاوره فرزند آوری و جوانی جمعیت را برای زنان سنین باروری برگزار و در خصوص معایب خانواده‌های تک‌فرزند مطالبی را بیان و برداشتن فرزند بیشتر تأکید کرد و شناسایی پیگیری و درمان بهنگام زوجین نابارور برای فرزند آوری و ازدواج بهنگام برای فرزندان سنین ازدواج را مهم دانست.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی