برگزاری کلاس آموزشی راه‌های پیشگیری ازکرونا مرکز بهداشت جنوب تهران برای مراقبین سلامت

واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی راه‌های پیشگیری از کرونا را بر ای مراقبین سلامت برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه در خصوص دستورالعمل و راه‌های پیشگیری ازکرونا و رعایت اصول بهداشتی در محیط کار و نحوه ارجاع بیماران روز شنبه 10 اسفند 98 برای 20 مراقب سلامت مراکز تحت پوشش در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
ابتدا فرحناز فدایی، کارشناس مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص آشنایی با COVID-19، حفظ آرامش، اصول بهداشتی که بایستی در محیط کار رعایت شود، اهمیت اقدامات پیشگیرانه در مقابله با کرونا، اهمیت شست‌وشو و ضدعفونی صحیح دست‌ها و آموزش عملی آن، موارد استفاده از ماسک و نحوه صحیح استفاده از ماسک و دفع بهداشتی آن پس از مصرف، نحوه صحیح گندزدایی سطوح و نحوه ارجاع بیماران مطالبی را بیان کرد.
در ادامه، فرحناز ثابتی، کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص دریافت توصیه‌ها و اطلاعات بهداشتی صحیح و معتبر کرونا از سایت‌ها و کانال‌های معتبر، معرفی کانال سفیران سلامت به مراجعین، آموزش چهره به چهره و نمایش فیلم‌های ارسالی برای مراجعین و اعضای کانون‌های سلامت محلات مطالبی را ارائه کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی