برگزاری کلاس آموزشی سرطان‌های شایع در مردان و لزوم تغییر سبک زندگی در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی سرطان‌های شایع در مردان و لزوم تغییر سبک زندگی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر زهرا طالبی، کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده و جمعیت این مرکز روز 15 آبان 1401 کلاس آموزشی سرطان‌های شایع در مردان و لزوم تغییر سبک زندگی را با توجه به بحران جمعیت و سالخوردگی ویژه کارشناس مسئول بهداشت حرفه‌ای کارخانجات تابعه مرکز بهداشت جنوب تهران به‌صورت اسکای روم برگزار کرد.
وی در ابتدا در خصوص سرطان‌های شایع در مردان و لزوم تغییر سبک زندگی سالم مطالبی را بیان و بر ترغیب مراجعه مردان برای انجام مراقبت‌ها و غربالگری به مراکز خدمات جامع سلامت تأکید کرد.
وی در پایان گفت: پیشگیری بهتر از درمان هست و در کاهش هزینه بسیار مؤثر است.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی