• تاریخ انتشار : 1395/05/24 - 08:41
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی شیر مادر بهترین غذا برای کودک در مرکز جامعه سلامت شهید احمدی

واحد بهبود تغذیه با همکاری واحد بهداشت خانواده مرکز جامعه سلامت شهید احمدی مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی تغذیه با شیر مادر را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز چهارشنبه 13 مرداد 95 برای 15 تن از بانوان باردار و شیرده در خانه سلامت زهتابی برگزار شد.
در این جلسه مهشید آقاسی، کارشناس ارشد تغذیه  مرکز جامع سلامت شهید احمدی در خصوص مزایای شیر مادر برای مادر و نوزاد، ایجاد رابطه عاطفی قوی بین آن دو با مصرف شیر مادر، منافع تغذیه با شیر مادر برای خود مادر مطالبی را بیان کرد.
در ادامه وی به بیان نشانه‌های کفایت شیر مادر برای مادران و خطرات استفاده از شیر مصنوعی پرداخت و به تداوم شیردهی  تا پایان دوسالگی و اثرات آن در پیشگیری از چاقی و دیابت در بزرگسالی اشاره کرد./ق
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران