برگزاری کلاس آموزشی مرکز بهداشت جنوب تهران با موضوع اختلال پرخوری و پیشگیری از چاقی

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت امام حسن مجتبی (ع) کلاس آموزشی با موضوع اختلال پرخوری و پیشگیری از چاقی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مهسا توکل، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت امام حسن مجتبی (ع) از مراکز تحت پوشش این مرکز روز پنج‌شنبه 15 اردیبهشت 1401 کلاس آموزشی را برای مراجعان سرای محله خانی‌آباد شمالی برگزار کرد.
وی در این کلاس آموزشی در خصوص اختلال پرخوری که یکی از انواع اختلالات خوردن است که فرد بدون احساس گرسنگی به‌طور کنترل نشده‌ای غذا مصرف می‌کند مطالبی را بیان و به عوامل ایجادکننده این اختلال، علائم شایع آن، روش‌های درمان اختلال پرخوری اشاره کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی