برگزاری کلاس آموزشی مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت روز جهانی تخم‌مرغ در پیش‌دبستانی نیکان

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شهید شاه‌آبادی کلاس آموزشی را به مناسبت روز جهانی تخم‌مرغ در پیش‌دبستانی نیکان برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، الهام عبدالحسینی کارشناس تغذیه مرکز شهید شاه‌آبادی روز دوشنبه 24 مهر 1401 کلاس آموزشی را با موضوع مصرف تخم‌مرغ و نقش آن در سلامتی را به مناسبت روز جهانی تخم‌مرغ را برای الهام عبدالحسینی کارشناس تغذیه مرکز شهید شاه‌آبادی در پیش‌دبستانی نیکان برگزار کرد.
وی در این کلاس آموزشی در خصوص تشخیص تخم‌مرغ سالم به‌صورت خام و پخته، نحوه نگهداری تخم‌مرغ، خواص سفیده و زرده و ویتامین‌های آ و د و امگا 3 موجود در آن‌ها و لزوم مصرف این مواد مطالبی را بیان و بر مصرف یک عدد تخم‌مرغ در روز برای کودکان تأکید کرد.
عبدالحسینی در ادامه گفت: مصرف تخم‌مرغ برای افزایش رشد قدی، سلامت موها، استخوان، چشم‌ها و یادگیری بیشتر مفید است و می‌توان به‌عنوان صبحانه یا میان وعده مصرف کنند و سپس برای تمامی بچه‌ها به‌عنوان میان وعده تخم‌مرغ صرف شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی