برگزاری کلاس آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری از کووید 19 برای دانشجویان و کارکنان دانشگاه

واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری از کووید 19 را برای دانشجویان و کارکنان دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز چهارشنبه 18 فروردین 1400 برای 70 تن از دانشجویان و 20 تن از کارکنان دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر با اسکای روم برگزار شد.
آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران در این کلاس به نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید 19 اشاره و بر مصرف چهار گروه اصلی مواد غذایی و بشقاب غذای سالم، اهمیت مصرف ریزمغذی‌ها ازجمله ویتامین آ، ث، روی و خصوصاً ویتامین دی تأکید کرد.
وی در ادامه اهمیت مصرف پروتئین سفیده تخم‌مرغ، عدم مصرف قند، شکر، شکلات و غذای فوری، غذاهای چرب و سرخ‌کرده در تقویت سیستم ایمنی را مهم دانست.

نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *