برگزاری کلاس آموزشی نقش تغذیه مناسب روزه‌داری در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی نقش تغذیه مناسب روزه‌داری را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، شقایق محو علی همتی، واحد بهبود تغذیه مرکز ثلاث کلاس آموزشی را در سرای محله عباسی برای مراجعان این مرکز برگزار کرد.
وی در این جلسه در خصوص تغذیه در روزه‌داری نحوه تغذیه صحیح در وعده‌های افطاری، سحر، رعایت 2 اصل تعادل و تنوع در رژیم غذایی روزانه، عادت‌های غلط تغذیه‌ای در این ماه، بایدها و نبایدهای رژیم غذایی، روزه‌داری در بیماری‌های مختلف ازجمله دیابت، فشارخون، بیماری‌های قلب عروقی، کلیوی و ... مطالبی را بیان کرد.
در ادامه نمونه‌ای از یک رژیم غذایی در ماه مبارک رمضان، نحوه سوخت‌وساز بدن در روزه‌داری، روزه‌داری در گروه‌های ویژه کودکان و نوجوانان، زنان باردار و شیرده، سالمندان، بیماران و ارائه و نحوه رفع برخی از مشکلات رایج روزه‌داری یبوست، سوءهاضمه و نفخ، افت قند و فشارخون، سردرد، گرفتگی عضلات، سوزش سر دل بیان شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی