برگزاری کلاس آموزشی نقش تغذیه و فعالیت بدنی در تقویت سیستم ایمنی

واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی نقش تغذیه و فعالیت بدنی در تقویت سیستم ایمنی را برای پیشگیری از کرونا برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، ملیحه جعفری، ملیحه جعفری، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز روز چهارشنبه 20 بهمن 1400 این کلاس آموزشی را برای 384 تن از والدین و دانش آموزان مدارس منطقه 10 برگزار کرد.
 در این جلسه جعفری به نقش سیستم ایمنی در پیشگیری، درمان و بازسازی بدن در بیماری کرونا و اهمیت مصرف مواد غذایی تقویت‌کننده سیستم ایمنی مانند اشاره کرد.
وی در این جلسه در خصوص تأثیر تغذیه مناسب در کاهش ابتلای افراد به بیماری‌های عفونی تأکید کرد. جعفری اهمیت مصرف ریزمغذی‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها، ازجمله ویتامین آ، ب، ث، روی و خصوصاً ویتامین دی، نقش مهم پروتئین سفیده تخم‌مرغ مهم دانست و بر عدم مصرف قند، شکر، شکلات، فست فود، غذاهای چرب و سرخ‌کرده تأکید کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی