برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از آسم و آلرژی به مناسبت هفته سلامت در مرکز بهداشت جنوب تهران

بهاره سورچی، کارشناس واحد بهداشت خانواده و جوانی جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از آسم و آلرژی به مناسبت هفته سلامت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، راضیه سادات خوش‌دل، مراقب سلامت پایگاه سلامت ضمیمه 31 این کلاس آموزشی را روز شنبه 16 اردیبهشت 1402 برای سالمندان در شهرداری ناحیه یک منطقه 11 برگزار کرد.
در این کلاس در خصوص تعریف آسم، انواع آسم، علائم آسم، تفاوت آسم و آلرژی و درمان بیماری آسم، فاکتورهای خطر شایع و روش‌های پیشگیری از آسم مطالبی بیان شد.
در حاشیه این کلاس مراسمی با شعرخوانی برای بزرگداشت هفته سلامت و روز جوانی جمعیت و سالمندی سالم برگزار شد.
.

نگار  دیوبندی