• تاریخ انتشار : 1395/09/13 - 10:10

برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از خشونت خانگی در مرکز سلامت جامعه شهری ابوذر

واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران، کلاس آموزشی پیشگیری از خشونت خانگی را برگزار کرد.

این کلاس آموزشی روز شنبه 6 آذر 95 با حضور 20 تن از مراجعین مرکز سلامت جامعه شهری ابوذر در خانه سلامت ابوذر غربی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، در این کلاس سمیه سکندری، به مناسبت روز جهانی خشونت علیه زنان به بیان تعریف خشونت خانگی و انواع آن، نقش خشونت خانگی در شیوع آسیب‌های روانی به‌ویژه پایین آمدن سطح کارایی والدین در فرزند پروری و پرورش فرزندانی مستبد و بدون اعتمادبه‌نفس و درنتیجه تمایل به مصرف مواد مخدر پرداخت.
وی در ادامه به ویژگی‌های شخصیتی افراد، مصرف مواد مخدر، عوامل موقعیتی و اجتماعی، تأثیر رسانه‌های گروهی و تأثیر سوابق کودکی در شیوع خشونت خانگی اشاره کرد.
در پایان این کارشناس به بیان روش‌های پیشگیرانه برای امنیت و محافظت از اعضای خانواده در برابر خشونت پرداخت.
توضیح اینکه کلاس آموزشی با موضوع خشونت خانگی توسط مهناز جعفر زاده، روان‌شناس مرکز شاه‌آبادی برای 10 تن از گروه هدف رابطین و مراجعین روز چهارشنبه 26 آبان سال جاری برگزار شد.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران