برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از پوکی استخوان مرکز بهداشت جنوب تهران در دبستان امید انقلاب

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شهید واحدی کلاس آموزشی را با موضوع پیشگیری از پوکی استخوان را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مینا سپهر، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شهید واحدی روز یکشنبه 8 آبان 1401 کلاس آموزشی را برای 170 تن از والدین دبستان امید انقلاب برگزار کرد.
وی در این کلاس آموزشی گفت: برای حفظ سلامت استخوان‌ها و استحکام آن‌ها روزانه کلسیم کافی (حداقل 1000 میلی‌گرم) از طریق مصرف منابع غنی آن خصوصاً انواع لبنیات کم‌چرب دریافت شود و یک لیوان شیر حدوداً دارای 300 میلی‌گرم کلسیم است و بنابراین اگر یک فرد بزرگ‌سال روزانه 2 تا 3 لیوان شیر یا معادل آن ماست یا پنیر یا کشک دریافت کند، نیاز کلسیم وی تأمین خواهد شد.
همچنین مواد غذایی شامل عدس، لوبیا قرمز، ماش، لوبیا سفید، لوبیا چشم‌بلبلی، انواع مغزها مانند کنجد و بادام، لوبیا سویا منابع خوب کلسیم هستند و مصرف آن‌ها توصیه شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی