برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از کرونا در مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت هفته سلامت

واحد آموزش بهداشت با همکاری واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت بزرگداشت هفته سلامت 1400 جلسه آموزشی با موضوع کرونا ویروس را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه آموزشی روز سه‌شنبه 7 اردیبهشت 1400 برای کارکنان اداره سلامت شهرداری منطقه ۱۹ و تعدادی از مردم تحت پوشش به‌صورت مجازی از طریق پلتفرم اسکای روم برگزار شد.
مریم تقی زاده، کارشناس واحد مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران در این کلاس در خصوص علائم موجود در کرونا و علائم بیماری کرونای انگلیسی مطالبی را بیان و بر ضرورت رعایت نکات پیشگیری تأکید کرد.
وی در ادامه به ارتباط با بیمار مبتلابه کرونا اشاره کرد و نحوه قرنطینه و مراقبت از بیمار را آموزش داد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی