• تاریخ انتشار : 1395/06/03 - 09:46

برگزاری کلاس آموزشی کم‌خونی ناشی از فقر آهن در مرکز جامعه سلامت خاکباز

واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی کم‌خونی ناشی از فقر آهن را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت جنوب تهران، این کلاس آموزشی روز دوشنبه 25 مرداد 95 برای 12 تن از مراجعین در خانه سلامت یافت‌آباد برگزار شد.
در این کلاس خوشه نمیرانیان، کارشناس تغذیه مرکز جامعه سلامت خاکباز از مراکز تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص کم‌خونی ناشی از فقر آهن و رابطه آن با تغذیه مطالبی را بیان کرد.
وی در ادامه گفت: با توجه به نیازسنجی‌های صورت گرفته در این منطقه این بیماری شیوع بالایی دارد و بر اهمیت آهن یاری و استفاده از مکمل‌های آهن در سنین مختلف برای جلوگیری و درمان کم‌خونی ناشی از فقر آهن تأکید کرد.
نمیرانیان به تشکیل پرونده خانوار در مراکز جامعه سلامت اشاره کرد و گفت: مراجعین از امکانات رفاهی رایگان این مراکز می‌توانند بهره‌مند شوند./ق
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران