برگزاری کلاس آموزشی کم خونی فقر آهن و راه های پیشگیری از آن در مرکز ثلاث

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت ثلاث، کلاس آموزشی کم خونی فقر آهن و راه های پیشگیری از آن را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، شقایق محوعلی همتی، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت ثلاث از مراکز تحت پوشش این مرکز روز دوشنبه 4 مهر 1401 کلاس آموزشی را برای مراجعان در سرای محله فروزش برگزار کرد.
وی در این کلاس آموزشی در خصوص تاثیر فقرآهن در بدن برای خونسازی و گلبول های قرمز خون، تبدیل بتاکاروتن به ویتامین A، تشکیل کلاژن و آنتی بادی ها، تقویت سیستم ایمنی در برابر ابتلا به بیماری، عفونت ها مطالبی را بیان و به عوارض کم خونی و فقر آهن که شامل خستگی، ریزش مو، قاشقی شکل شدن ناخن ها،گز گز و سوزن شدن دست و پاها،گیجی،تاری دید،پرخاشگری و بدخلقی و ... اشاره کرد.
کارشناس واحد بهبود تغذیه  در ادامه به منابع غذایی حاوی آهن(آهن هم جذب بالاتر در حدود 20تا30%: گوشت قرمز، مرغ، ماهی، جگر و آهن غیرهم جذب پایین تر 3تا8% :حبوبات،سبزیجات برگ سبز تیره و ... اشاره کرد و گفت: در دوران کودکی، نوجوانی و بارداری نیاز  به آهن افزایش می یابد.

نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *