برگزاری کلاس مشاوره طب ایرانی واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران با همکاری آموزش‌وپرورش منطقه 17 کلاس آموزشی و مشاوره طب ایرانی را برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر زهرا مختاری نیا، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز گفت: با توجه به شعار هفته «سلامت من ، حق من « در دبستان سیزده آبان و مدارس شهیدان کربلایی در 10 اردیبهشت 1403 برای 100 تن از دانش آموزان و 24 تن از کارکنان، برنامه آموزشی و مشاوره طب ایرانی را برپا شد.
وی در ادامه افزود: آرزو شکری، مراقب سلامت پایگاه شماره 3 میثم، در این کلاس آموزشی در خصوص، بهداشت خواب ، غذای به‌موقع ، تحرک فیزیکی تأثیر خواب بر رشد فیزیکی ، روحی روانی و عاطفی مطالبی را بیان کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی