تبریک رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت روز آزمایشگاه 1401

رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران در پیامی روز آزمایشگاه را کارکنان این مرکز و دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر محمدرضا سلمانی، رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران در پیامی روز آزمایشگاه را به کارکنان این مرکز و دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک گفت.
در متن این پیام آمده است:
همکار گرامی
 آنچه هستی را شکوه و زیبایی می‌بخشد، جلوه وجود انسان‌هایی است که از بندها رها گشته و در بیکران خلقت، عظمت می‌آفرینند و برای جامعه گویی باران هستند بر زمین تشنه، زیستن برای خدمت به بیماران، زیستن برای نوید زندگی و زیستن برای آنچه پروردگار بهای آن را می‌داند.
روز علوم آزمایشگاهی بهانه‌ای برای تجلیل از سپید پوشان عرصه سلامت کشور است و سی فروردین‌ماه مقارن با زادروز جرجانی را به شما همکاران تبریک میگویم.
لذا مراتب تقدیر و تشکر خود را بابت فعالیت‌های بسیار مؤثر و ارزشمند شما همکار محترم برای کنترل و مهار اپیدمی کووید 19  حضورتان اعلام می‌نمایم.
دکتر محمدرضا سلمانی
رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران