تجلیل از فرزندان شهدای شاغل در مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت روز ملی شهید

امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی تهران و مرکز بهداشت جنوب تهران مراسم تجلیل از فرزندان شهدا را برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، به مناسبت روز ملی شهید روز شنبه 20 اسفند 1401 مراسمی با حضور  دکتر منصور کشاورز، مسئول امور ایثارگران دانشگاه، حجت‌الاسلام دکتر ابوالفتح غفاری معاون نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر احسان مقیمی، مسئول دفتر امور ایثارگران دانشگاه، دکتر محمدرضا سلمانی رئیس، مهندس سید عبدالله میر اسماعیلی رابط امور ایثارگران و فرزندان شهدای شاغل در مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد.
در این نشست مسئولان حاضر با سخنانی از مقام شامخ و رشادت‌های شهدا و صبوری فرزندان تجلیل کردند و سپس فرزندان شهدای حاضر در جلسه معرفی شدند و مسائل و مشکلات خود را بیان کردند.
در پایان با ارائه هدیه از فرزندان شهدا تقدیر شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی