تشکیل جلسه کمیته فشارخون واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت جنوب تهران از تشکیل جلسه کمیته با محوریت فشارخون خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر مریم ملکی، کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر این مرکز گفت: جلسه کمیته فشارخون با حضور دکتر احد گوارا، معاون و کارشناسان مسئول واحدهای ستادی در اتاق معاون این مرکز برگزار شد.
دکتر احد گوارا، معاون مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص اهمیت بیماری فشارخون مطالبی را ارائه و بر اهمیت همکاری واحدها تأکید کرد، همچنین زهرا مسعودی، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیرواگیر مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص شاخص عملکرد مراکز و پایگاه‌ها از ابتدای سال تاکنون مطالبی را بیان کرد.
همچنین در این جلسه بر موضوعات تبیین جایگاه و اهمیت بیماری فشارخون، گزارش عملکردی در خصوص دیابت، خطرسنجی و معرفی برنامه‌های پیش رو مطالبی بیان شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی