تشکیل هفتمین جلسه کمیته نظارت بر جراحی بستن لوله‌های رحمی در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران هفتمین جلسه کمیته نظارت برجراحی بستن لوله‌های رحمی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز یکشنبه 19 بهمن 99 با حضور دکتر مراد پناه متخصص و جراح زنان زایمان، دکتر نوشین رضایی، دکتر شیوا خوشنویس، کارشناس مسئول واحد درمان، دکتر زهرا طالبی توتی، کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده و شهلا صالحی، مسئول برنامه باروری سالم و فرزند آوری مرکز بهداشت جنوب تهران در دفتر کارشناس مسئول این واحد برگزار شد.
صالحی گفت: در راستای کاهش مرگ‌ومیر مادران در دوران بارداری برای تمامی زنان متقاضی بستن لوله‌های رحمی که واجد شرایط پزشکی هستند بر اساس دستورالعمل کشوری لازم است در همان اوایل بارداری با حضور همسر متقاضی مورد مشاوره ماما و پزشک قرار گیرند و پس از بررسی مستندات پزشکی، به پزشک پشتیبان ارجاع داده می‌شوند.
وی در ادامه افزود: پس‌ازآن جلسه کمیته نظارت بر تائید جراحی بستن لوله‌های رحمی در مرکز بهداشت جنوب تهران برگزارشده است و از تعداد 22 پرونده متقاضی درخواست، 18 مورد درخواست تائید و 4 مورد عدم تائید گرفته‌اند.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی