تقدیر از داوطلبان سلامت محله فعال در مرکز بهداشت جنوب تهران در هفته سلامت 1401

از داوطلبان سلامت محله فعال در مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه‌های سلامت تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، فرحناز ثابتی، کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران گفت: به مناسبت هفته سلامت 1401از فعالیت‌های داوطلبان سلامت محله و مسئولان برنامه داوطلبان در مراکز، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت تحت پوشش با اهدای هدایایی از آن‌ها تقدیر کردیم.
ثابتی در ادامه گفت: حدود 2700 تن از افراد تحت پوشش علاقه‌مند و واجد شرایط در مرکز بهداشت جنوب تهران به‌عنوان داوطلب سلامت محله جذب‌شده و آموزش‌دیده‌اند و وظایفی مانند همکاری در معرفی و تبلیغ برنامه ملی خود مراقبتی، عضویت و رهبری گروه‌های خودیار، همکاری در برگزاری کلاس‌ها و جلسات آموزشی، همکاری در اجرای کمپین ها و مداخلات مبتنی بر نیازسنجی را به عهده‌دارند.
وی در ادامه افزود: این افراد در بحران کووید 19 دز زمینه غربالگری و اجرای برنامه واکسیناسیون نیز با این مرکز همکاری داشته‌اند.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی