جشنواره حلوای سالم در پایگاه شماره 2 مرکز شهید احمدی
واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران جشنواره حلوای سالم را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، جشنواره تهیه انواع حلواها با شیره انگو، شیره خرما، حلوای آماج و حلوای شیر روز سهشنبه 18 مهر 96 با حضور 20 تن از مراجعین و مسئولان در بسیج مسجد ثارالله منطقه 17 برگزار شد.
در این برنامه مهشید آقاسی، کارشناس ارشد تغذیه مرکز شهید احمدی به تهیه انواع غذاها و حلواهای نذری با مقدار کمتر شکر، روغن و استفاده از شیرههای طبیعی مثل شیره خرما و انگور تأکید کرد و در پایان به افراد شرکتکننده هدایایی بهرسم یادبود اهدا شد.
خبرنگار: نگار دیوبندی
ارسال به دوستان