به مناسبت روز جهانی غذا
جشنواره غذای نذری سالم در خانه سلامت زمزم برگزار شد
واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران جشنواره غذای نذری سالم را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، به مناسبت روز جهانی غذا، مرکز شهید احمدی روز شنبه 24 مهر 95، جشنواره غذای سالم نذری را با همکاری خانه سلامت زمزم با حضور 25 تن از مراجعین در این خانه سلامت برگزار کرد.
شرکتکنندگان حلواهای سالم با هویج، شیره انگور و حلوای خرما تهیهکرده بودند.
توضیح اینکه در این جشنواره مهشید آقاسی، کارشناس ارشد تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص روز جهانی غذا، افزایش مصرف میوه و سبزی، کاهش دورریز میوه و سبزی و افزایش مصرف حبوبات بهعنوان بهترین منبع پروتئین گیاهی همراه با غلات و ارزانترین و در دسترس ترین منبع پروتئین مطالبی را بیان کرد.
خبرنگار: نگار دیوبندی
ارسال به دوستان