• تاریخ انتشار : 1395/05/10 - 08:43

دهمین مرحله طرح جهادی دست های مهربان در مرکز بهداشت جنوب تهران اجرا شد

در این طرح متخصصان با حضور در مرکز جامع سلامت شهری امام صادق (ع) خدمات پزشکی را به صورت رایگان به مردم ارائه کردند.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، دهمین مرحله طرح جهادی دست های مهربان روز پنجشنبه 7 مرداد 95 در مرکز جامع سلامت شهری امام صادق (ع) اجرا شد.
در این طرح متخصصان داخلی، چشم، زنان، گوش و حلق و بینی و قلب حضور داشتند و خدماتی مانند نوار قلب، اندازه گیری قند خون و تزریقات نیز برای مردم انجام شد.
دکتر شباب، مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر قیوم زاده، رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران با حضور در مرکز مجری طرح از نزدیک در جریان روند اجرای برنامه قرار گرفتند.
توضیح اینکه کار اطلاع رسانی و غربالگری بیماران از هفته های پیش آغازشده بود و پزشکان این مرکز با معاینه بیماران، افراد نیازمند خدمات تخصصی را شناسایی کرده بودند تا آنان در روز اجرای طرح به پزشک متخصص مراجعه کنند.
در حاشیه اجرای این طرح بیماری با تشخیص متخصص قلب و تماس با اورژانس بیمار به بیمارستان قلب تهران ارجاع داده شد./ق
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران