• تاریخ انتشار : 1395/09/20 - 08:33

با حضور معاون بهداشت دانشگاه

دوازدهمین مرحله طرح جهادی دست‌های مهربان در مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد

در دوازدهمین طرح جهادی دستهای مهربان مرکز بهداشت جنوب تهران، 270 بیمار به صورت رایگان ویزیت شدند.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، دوازدهمین مرحله از طرح جهادی دست‌های مهربان با حضور دکتر شریعتی، معاون بهداشت دانشگاه، روز پنجشنبه 18 آذر 95 در مرکز سلامت جامع شهری شهید احمدی با حضور متخصصان قلب و عروق، داخلی، اطفال، زنان، چشم، روان‌پزشک و گوش و حلق و بینی برگزار شد.
در این مرحله، حدود  270 بیمار که از روزهای قبل توسط پزشکان عمومی مراکز فرم ارجاع دریافت کرده بودند، ویزیت شدند.
دکتر شریعتی، معاون بهداشت، دکتر تأملی و دکتر رهنما، به ترتیب معاونان فنی و اجرایی معاونت بهداشت، دکتر شباب مدیر درمان معاونت درمان دانشگاه با حضور در این مرکز از روند اجرای ویزیت رایگان بازدید کردند و در ادامه در جلسه‌ای با حضور سرپرست مرکز در خصوص کمبودها و مشکلات بهداشتی موجود صحبت شد.
توضیح اینکه در دوازدهمین مرحله طرح جهادی دستهای مهربان 270 بیمار ویزیت شدند و 53 تن به‌منظور دریافت خدمات بیشتر به بیمارستان‌های امام خمینی (ره)، قلب تهران، ضیاییان، طبی کودکان، فارابی، روزبه و بهارلو ارجاع شدند.
در حاشیه اجرای طرح دست های مهربان، دکتر شریعتی و هیات همراه از مرکزخدمات جامع سلامت شماره 10 مرکز بهداشت جنوب تهران دیدن کردند.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران