دومین جلسه اصول پیشگیری و درمان مسمومیت های کودکان در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران آموزش اصول پیشگیری و درمان مسمومیت های کودکان را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مژگان لطافت نژاد، کارشناس واحد سلامت خانواده و جمعیت این مرکز روز دوشنبه 7 تیر 1400جلسه‌ای را برای 49 تن پزشکان و مراقبان سلامت تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار کرد.
در این جلسه دکتر زهرا طالبی اهداف کارگاه را در راستای کاهش مرگ و میر کودکان 1 تا 59 ماهه ارائه داد و در ادامه دکتر فریبا فرنقی، عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و فلوشیپ سم شناسی و مسمومیتها، در خصوص تظاهرات بالینی و درمان مسمومیت با اوپیوم و مواد مخدر، مواد محرک و ترکیبات کریستالی مت آمفتامین همچون شیشه، هیدروکربن های خطی همچون نفت و بنزین و گاز منو کسید کربن مطالبی را بیان کرد.
وی در پایان روش های پیشگیری و مراقبت از مسمومیت کودکان را آموزش داد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی