• تاریخ انتشار : 1395/12/23 - 09:52

دومین کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد ویژه دانشجویان برگزار شد

واحد سلامت روانی اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران، دومین کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد را برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز پنجشنبه 19 اسفند 95 برای 20 تن از دانشجویان داروسازی در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در این جلسه زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول واحد سلامت روان این مرکز به بیان عوامل خطر و محافظت‌کننده در مصرف مواد، رفتارهای پرخطر، در حوزۀ فردی، اجتماعی و خانوادگی پرداخت و کارعملی گروهی به همراه ارائه دانشجویان انجام شد.
در ادامه سعیده مصطفوی، کارشناس واحد سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص مهارت خودآگاهی و هویت‌یابی به همراه کار عملی گروهی مطالبی را بیان و بخشنده، کارشناس سلامت روان و رفتار مرکز جوادالرضا (ع) در خصوص مهارت حل مسئله و تصمیم‌گیری مطالبی را بیان کرد.
خبرنگار: نگاردیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران