راه اندازی و تجهیز واحد مشاوره شیردهی در مناطق 16 و 19 تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران از راه اندازی و تجهیز واحد مشاوره شیردهی در مناطق 16 و 19 خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، منظر رحیم، کارشناس واحد سلامت خانواده و جمعیت این مرکز گفت: روز چهارشنبه 27 دی 1402 واحد مشاوره شیردهی در مناطق 16 و19 راه اندازی و تجهیز شد.
به همت واحد سلامت خانواده واحدمشاوره شیردهی در مراکز خدمات جامع سلامت آیت و مرکز دارالشفاء امام رضا(ع) باهدف انجام خدمات مشاوره تغذیه باشیرمادر، حمایت مادر شیرخوار برای شروع و تداوم تغذیه باشیرمادر و مراقبت های تغذیه ای شیرخوار سالم و ارائه خدمات توسط ماما واحد مشاوره شیردهی  در این مناطق راه اندازی و تجهیز شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی