• تاریخ انتشار : 1395/09/20 - 13:32

سخنرانی کارشناس بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران در کنگره ایدز

کارشناس بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص سهم ویژگی‌های شخصیت و نگرش‌های ناکارآمد در کیفیت زندگی بیماران اج آی وی مثبت در کنگره ایدز سخنرانی کرد.

به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، قاسمی، کارشناس بیماری‌ها و ارشد روانشناسی شخصیت این مرکز بهداشت جنوب تهران در دومین گردهمایی بین‌المللی و ششمین سمینار کشوری ایدز سخنرانی خود را با عنوان سهم ویژگی‌های شخصیت، نگرش‌های ناکارآمد در کیفیت زندگی بیماران اج آی وی مثبت ارایه کرد.
قاسمی در خصوص نتایج این پژوهش گفت: ویژگی‌های شخصیتی و نگرش‌های ناکارآمد بر کیفیت زندگی بیماران HIV مثبت مؤثر است و ویژگی های شخصیتی در ابعاد روان نژندی و برونگرایی، بیشترین تأثیر را در کیفیت زندگی بیماران HIV مثبت دارند.
وی در ادامه افزود: نگرش افراد نسبت به خود و محیط پیرامون در ایجاد و ادراک تنش مؤثر است، بنابراین با فراهم آوردن زمینه مداخله‌های روان‌شناختی می‌توان به نتایج مطلوب‌تری در کیفیت زندگی بیماران دست‌یافت.
توضیح اینکه این کنگره از چهارشنبه تا  17 تا 19 آذر در دانشکده‌ی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران