غربالگری مردان میان‌سال تحت پوشش پایگاه بهداشتی جامع سلامت یک ثلاث به مناسبت هفته سلامت مردان

کارشناس واحد بهداشت خانواده مرکز بهداشت جنوب تهران از اجرای برنامه هفته سلامت مردان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا مختاری نیا، کارشناس واحد بهداشت خانواده‌ای مرکز گفت: جمیله قره گوزی، مسئول پایگاه، الهام اسمعیل زاده، پوران محمد بیگی مراقبان سلامت پایگاه بهداشتی جامع سلامت یک ثلاث خدمات گسترده‌ای را به مناسبت هفته سلامت مردان میان‌سال در مسجد صاحب‌الزمان اجرا کردند.
در این هفته پس از غربالگری مردان میان‌سال، کلاس‌های آموزشی با عنوان‌های عوامل مؤثر در اضافه‌وزن و چاقی، ناباروری با عامل مردانه، نشانه‌های همراه ناباروری مردان، عوامل مستعد کننده ناباروری مردان، واریکوسل برگزار شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی