• تاریخ انتشار : 1396/02/09 - 12:00

فعالیت‌های روانشناس مرکز فرمانفرماییان به مناسبت هفته سلامت

فرنوش خالدی در هفته سلامت فعالیت‌های گسترده‌ای را انجام داد.

به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، فرنوش خالدی، روانشناس مرکز فرمانفرماییان روزهای سه‌شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه 5، 6 و 7 اردیبهشت در غرفه سلامت پارک رازی به اطلاع‌رسانی در خصوص طرح تحول سلامت و معرفی مراکز آماده‌به‌خدمت منطقه 11، توزیع پمفلت در خصوص افسردگی به رهگذران و توضیحاتی در این خصوص و انجام تعدادی مشاوره درزمینهٔ های مختلف فردی و خانوادگی پرداخت.
وی روز یکشنبه 3 اردیبهشت کلاس آموزشی با عنوان افسردگی و مقابله با آن برای 76 تن از دانش آموزان مقطع متوسطه مدرسه سرای دانش برگزار کرد.
به بیان علائم جسمانی، روانشاختی و رفتاری افسردگی، علل شکل‌گیری آن و پیامد عدم درمان آن، راه‌های مقابله با آن پرداخت.
همچنین وی روز یکشنبه 3 اردیبهشت ویزیت رایگان یک‌روزه را برای مراجعین سرای محله سلامت و مشاوره انفرادی انجام داد.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران