فعالیتهای مرکز امام حسن مجتبی به مناسبت هفته سلامت
واحد بهبود تغذیه مرکز امام حسن مجتبی به مناسبت هفته سلامت غرفه سلامت و جشنواره غذای سالم را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، جشنواره غذای سالم روز یکشنبه 3 اردیبهشت با حضور 40 تن از مادران با همکاری دانش آموزان، در دبستان دخترانه اندرزگو واقع در منطقه 19 برگزار شد
مریم طامه، کارشناس تغذیه مرکز شجاع فرد بهعنوان مدرس و داور حضور داشت.
همچنین مریم طامه جشنواره غذا را روز چهارشنبه 7 اردیبهشت 96 با حضور بین رابطین مرکز و پایگاهها برگزار شد.
در این جلسه پس از بررسی و امتیازبندی غذاهای آورده شده، مطالبی در خصوص عوارض مصرف نمک در بدن فشارخون بالا، پوکی استخوان، سرطان معده، سکته مغزی و حملات قلبی، تعریف نمک دریا و عوارض آن مطالبی بیان شد.
خبرنگار: نگار دیوبندی
ارسال به دوستان