فعالیت گسترده ماماها و مراقبان سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران در دوران واکسیناسیون کرونا

کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران از فعالیت‌های گسترده مراقبان سلامت در واکسیناسیون کرونا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر زهرا طالبی، کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده و جمعیت این مرکز گفت: واحد سلامت خانواده و جمعیت این مرکز در بسیج ملی مبارزه با کرونا در مراکز جامع سلامت شهری و روستایی، پایگاه‌های سلامت ضمیمه، غیر ضمیمه و خانه‌های بهداشت باقدرت بیشتری در حال ارتباط با خانوارهای تحت پوشش است و علاوه بر غربالگری و ارائه خدمات به مادران، نوزادان و کودکان، نوجوانان، جوانان، میان‌سالان، سالمندان با اولویت گروه پرخطر و در معرض خطر برای انجام واکسیناسیون کرونا در واحدهای خود و در سایت‌های تجمیعی همراه با دیگر کارکنان بهداشتی تمام همت و تلاش خود را در امر نظارت و سرپرستی و واکسیناسیون جامعه بکار گرفته است.
وی در ادامه افزود: مراقبان سلامت با همکاری گروه داوطلبان حدود دو میلیون دوز واکسن کرونا برای گروه سنی میان‌سال 30 تا 59 ساله و نزدیک به 500 هزار دوز واکسن برای گروه سالمندان 60 سال به بالا تزریق کرده‌اند.
دکتر طالبی در ادامه به دستورالعمل وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: از ابتدای شهریور 1400 با دستورالعمل وزارت بهداشت، ماماها و مراقبان سلامت واکسیناسیون کرونای مادران باردار و زایمان را آغاز کرده‌اند و تاکنون بیش از پانزده هزار دوز واکسن برای گروه مادران باردار، زایمان کرده و دارای سقط تزریق کرده اند و در سامانه سیب ثبت‌شده‌اند.
توضیح اینکه این آمار تزریق فقط در جمعیت تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران است.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی