قدردانی مدیر سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران از رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران

دکتر مسعود خسروانی، با اهدای لوح تقدیری از فعالیت های رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر مسعود خسروانی، مدیر سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران پس از حضور در دفتر رئیس این مرکز از زحمات دکتر محمد رضا سلمانی ندوشن، رئیس و آرزو چراغی، نماینده خیرین و کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز با اهدای لوح تقدیری قدردانی کرد.
در متن این تقدیر نامه آمده است:
جناب آقای دکتر محمدرضا سلمانی ندوشن
رئیس محترم مرکز بهداشت جنوب تهران
جلب اعتماد و جذب کمک‌های نیکوکاران و برخورداری از نعمات همیاری نیک اندیشان در ارتقاء سلامتی جامعه و رفع آلام مردم، جز با سازمان‌دهی خردمندانه، صداقت و تعهد در انجام کارها میسر نمی‌شود.
بدینوسیله از آن ریاست محترم که علم، هنر و تجربه را در هم آمیختید تا شور لازم را در واحد متبوع فراهم آورید و به‌پاس مدیریت سازنده و نویدبخش در امور مشارکت‌های مردمی واحد و پیگیری امور در توسعه همیاری‌های خیرین، این لوح تقدیر باافتخار تقدیم می‌گردد. امید است همواره در پناه ایزدمنان موفق و منصور باشی.
دکتر مسعود خسروانی
مدیر سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران