معاینه و آموزش دهان و دندان کودکان کار در مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت هفته سلامت

کارشناس مسئول واحد دهان و دندان مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت هفته سلامت معاینه و آموزش دهان و دندان کودکان کار را انجام داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، محمدرضا حسینی، کارشناس مسئول واحد دهان و دندان این مرکز گفت: روز شنبه 17 اردیبهشت 1401 به مناسبت هفته سلامت برای کودکان کار منطقه 10 شهرداری تهران معاینه و آموزش دهان و دندان را اجرا شد.
وی در ادامه افزود: دکتر نورا حیدری پس از حضور در مرکز خدمات جامع سلامت چهارده معصوم از مراکز تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران 24 کودک کار منطقه 10 در گروه سنی 7 تا 15 سال را غربالگری کرد و در خصوص بهداشت دهان و دندان آن‌ها را آموزش داد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی