نشست اعضای جلسه کمیته روز جهانی و هفته ملی بدون دخانیات در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه کمیته روز جهانی و هفته ملی بدون دخانیات را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه به‌منظور هماهنگی و برنامه‌ریزی روز جهانی بدون دخانیات و هفته ملی بدون دخانیات با شعار ما به غذا نیاز داریم نه به دخانیات، روز چهارشنبه 3 خرداد 1402 با حضور کارشناسان مسئول و کارشناسان ستادی در سالن جلسات این مرکز برگزار شد.
حریریان، کارشناس این برنامه در ابتدا به جلسه هماهنگی رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت اشاره کرد و به ارائه گزارشی از نمایندگان سازمان‌ها و ارگان‌های ذینفع و استعمال دخانیات در ایران و جهان و خطرات و آسیب‌های آن در حوزه‌های مختلف اجتماعی ، فرهنگی و اقتصادی پرداخت.
وی در ادامه به شعار ملی حفظ سلامت مردم با ممنوعیت جامع تبلیغات دخانیات و عناوین روزشمار برای هفته ملی بدون دخانیات اشاره کرد و در پایان حاضران در جلسه نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در مورد نحوه فعالیت واحد خود در این هفته و همچنین تداوم فعالیت‌های موردنظر در سال مطالبی را بیان کردند.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی