نشست جلسه توجیهی مشاوران شیر مادر در مراکز و پایگاه‌های مرکز بهداشت جنوب تهران

جلسه توجیهی مشاوران شیر مادر در مراکز و پایگاه‌های مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر زهرا طالبی، کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده و جوانی جمعیت این مرکز گفت: جلسه توجیهی مشاوران شیر مادر در مراکز و پایگاه‌های تحت پوشش باهدف رفع چالش‌های برنامه بهبود شاخص تغذیه با شیر مادر برگزار در واحد بهداشت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد.
در این جلسه دکتر طالبی افزود: تمامی مادران ساکن در منطقه مرکز بهداشت جنوب تهران می‌بایست تحت پوشش قرار گیرند و در خصوص چالش‌های پیش رو برنامه شیر مادر و ارجاع مادران دارای مشکلات شیردهی، تجهیز اتاق مشاوره شیردهی به وسایل موردنیاز و معرفی مراکز و پایگاه‌هایی که مشاوران در آن مشغول به کار هستند مطالبی بیان شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی