نشست کارشناسان بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت جنوب تهران با موضوع اولویت بازدید و پیگیری

کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه فصلی این واحد را با تأکید بر اولویت بازدید و پیگیری برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز چهارشنبه 13 اردیبهشت 1402 با حضور مهندس سید عبدالله میر اسماعیلی، کارشناس مسئول و کارشناسان واحد بهداشت حرفه‌ای شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
مهندس میر اسماعیلی در ابتدا از اقدامات خوب همکاران در سال 1402 قدردانی کرد و در خصوص طرح تشدید، شاغلان فعال در کارگاه‌ها، اقدامات قانونی در خصوص جایگاه‌های سوخت، گزارش ارزیابی‌ها و معاینات بخش خصوصی، اطلاعات موردنیاز برای معرفی به مراجع قضایی، اولویت بازدید و پیگیری مطالبی را بیان کرد.
وی در ادامه مطالب استرس حرارتی، طرح کهاپرا آموزش داد و مهندس میترا سوهانی کارشناس بهداشت حرفه‌ای ستاد با همکاری مهندس زهرا رحمانی، کارشناس بهداشت حرفه‌ای مرکز حکیم اعتماد، نحوه کار با دستگاه فوچک را آموزش دادند.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی