پویش تغذیه سالم و تصحیح عادات غذایی کارکنان مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت هفته کارمند

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران پویش تغذیه سالم و تصحیح عادات غذایی کارکنان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: به مناسبت تکریم روز کارمند، واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران پویش تغذیه سالم و تصحیح عادات غذایی کارکنان این مرکز را از روز شنبه 5 تا 12 شهریور 1401 انجام می‌شود.
وی در ادامه افزود: در این هفته کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران پس از پایش وزن و بررسی عادات غذایی، قند و فشارخون کارکنان این مرکز را اندازه‌گیری می‌کنند و در مدت شش هفته هر هفته یک عادت نادرست را از سبک زندگی کارکنان با ارائه مشاوره تغذیه، آموزش و تشویق گروهی از سبک زندگی افراد کم خواهند کرد.
چراغی به این شش عادت اشتباه که شامل مصرف کمتر نمک، مصرف کمتر قند، مصرف کمتر چربی، مصرف کمتر فست فود، مصرف بیشتر سبزی، میوه و فیبر، مصرف بیشتر آب و انجام ورزش روزانه اشاره کرد و گفت: بعد شش هفته مجدد افراد پایش می‌شوند و با پایش قبل خود مقایسه خواهند شد.

نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *