پیام تبریک دکتر محمدرضا سلمانی، رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت روز پزشک

رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران در پیامی روز پزشک را به‌تمامی پزشکان دانشگاه علوم پزشکی تهران و مرکز بهداشت جنوب تهران تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، در متن این پیام آمده است:
بسمه‌تعالی
همکار محترم پزشک
 قدمت حکایت پزشکی در تاریخ ایران نشانه خردورزی و تولید علم در این سرزمین است و گواهی است بر وجود استعدادهای درخشان و اندیشه‌های پرفروغی که در آسمان این مرزوبوم بروز کرده و خواهد کرد. ذکر و یادی است از خدمات بی‌منتها و فداکاری شما پزشکان که همه عمر خود را مصروف تسکین آلام دردمندان و جلب رضای خداوند نموده و علیرغم همه ناملایمات از هیچ کوشش و تلاشی در این مسیر دریغ نکرده‌اید.
 فرارسیدن یکم شهریورماه، سالروز بزرگداشت دانشمند بزرگ و طبیب برجسته نامدار ایرانی، شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا که به شایستگی روز پزشک نام‌گذاری شده است را صمیمانه تبریک عرض نموده، از خدمات خالصانه شما عزیزان تشکر و قدردانی و از خداوند متعال برای شما سلامتی و توفیق روزافزون مسئلت می‌نمایم.
دکتر محمدرضا سلمانی ندوشن
رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران