کارگاه روان‌درمانی دیالکتیک مرکز بهداشت جنوب تهران در مرکز تخصصی سلامت روان جامعه نگر مهرگان

واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کارگاه آشنایی با رویکرد روان‌درمانی دیالکتیک با محوریت تنظیم هیجان خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا مرتضوی کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد این مرکز گفت: کارگاه افزایش دانش روز شنبه 29 اردیبهشت 1403، برای روانشناسان مراکز مناطق 10 و 17 در مرکز تخصصی سلامت روان جامعه نگر مهرگان برگزار شد.
وی در ادامه افزود: الناز ده آبادی و دکتر نازنین آهنگری از مرکز خدمات جامع سلامت مهرگان، نظریه زیستی اجتماعی و نحوه شکل‌گیری کژ تنظیمی هیجانی و معرفی رویکرد رفتاردرمانی دیالکتیک را آموزش دادند و در خصوص مهارت تنظیم هیجان و رول پلی مطالبی را ارائه کردند.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی