• تاریخ انتشار : 1395/12/10 - 08:33

در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارگاه نیازسنجی سلامت جامعه و برنامه‌ریزی عملیاتی برگزار شد

واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران، کارگاه نیازسنجی سلامت جامعه و برنامه‌ریزی عملیاتی را برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، این کارگاه روز یکشنبه 8 اسفند 95 با  88 تن از مراقبین پایگاه‌های ضمیمه و غیر ضمیمه در سالن جلسات ستاد این مرکز برگزار شد.
ثابتی و رحیمی، کارشناسان واحد آموزش بهداشت در خصوص برنامه‌ریزی عملیاتی و نیازسنجی سلامت جامعه مطالبی را بیان کردند.
توضیح اینکه نیازسنجی از برنامه‌های ابلاغ‌شده در طرح تحول سلامت بوده و به‌منظور یافتن و اولویت‌بندی کردن مشکلات سلامت برای برنامه‌ریزی صحیح است که باهدف حل مشکل و افزایش بهره‌وری نظام سلامت، در ستاد و مراکز سلامت جامعه تیم نیازسنجی سلامت جامعه تشکیل می‌شود.
نیازسنجی و برنامه‌ریزی عملیاتی از پایه‌های اجرای برنامه‌ها در رویکرد خود مراقبتی سازمانی و اجتماعی است و برگزاری آموزش‌ها در این زمینه بر نتایج حاصله از برنامه مؤثر خواهد بود.
خبرنگار: نگاردیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران