• تاریخ انتشار : 1396/03/08 - 10:06

کنفرانس علمی بررسی علل مرگ و میر مادران در مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد

شش مورد مرگ مادر در محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال های 95 و 96 مورد بررسی قرار گرفت و مداخلات لازم ارزیابی شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، کنفرانس علمی در خصوص بررسی علل و روند مرگ‌ومیر، جلوگیری از موارد مرگ‌ومیر قابل‌اجتناب، ابعاد قانونی موضوع، تجزیه‌وتحلیل و بررسی عوارض اتفاق افتاده، اتخاذ تدابیر برای جلوگیری از بروز عوارض ناخواسته و پیشگیری از عوارض قابل‌اجتناب در همه گروه‌های سنی روز سه‌شنبه 2 خرداد 96 برای مراقبین سلامت مراکز و پایگاه‌های خدمات جامع سلامت در سالن جلسات امام رضا (ع) برگزار شد و شش مورد مرگ مادر تحت پوشش دانشگاه تهران در سال 95 و 96 بررسی شد.
توضیح اینکه معاونت‌های بهداشت و درمان در راستای پیشگیری از مرگ مادر با بیمارستان‌های ضیاییان، شریعتی، محب یاس و ولیعصر امام هماهنگی لازم را انجام داده‌اند و مادران بی‌بضاعت و پرخطر از طریق فرم‌های ممهور مددجو با عنوان پرخطر ارجاع داده می‌شوند.
در این کنفرانس محسنی، کارشناس مادران و دکتر طالبی، کارشناس مسئول بهداشت خانواده آموزش‌های لازم را ارائه کردند.
خبرنگار: مهدی گلپایگانی
عکس: نگار دیوبندی