کنفرانس علمی یک‌روزه مراقبت‌های ادغام یافته دوران سالمندی در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد بهداشت خانواده مرکز بهداشت جنوب تهران کنفرانس علمی یک‌روزه مراقبت‌های ادغام یافته دوران سالمندی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز شنبه 10 مرداد 94 با حضور 35 تن از پزشکان در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در ابتدا دکتر طالبی، کارشناس مسئول واحد بهداشت خانواده مرکز بهداشت جنوب تهران در ابتدا نحوه استفاده از بوکلت راهنمای مراقبت‌های ادغام یافته سالمندی ویژه پزشکان و جهانبانی، کارشناس سالمندان این مرکز نحوه پر کردن فرم‌های برنامه و فرم‌های آماری را آموزش دادند.
در ادامه دکتر کامرانی، متخصص داخلی و فلوشیپ سالمندان معاونت درمان دانشگاه علوم بهزیستی در خصوص دیابت و بی‌اختیاری ادرار در سالمندان مطالبی را بیان کرد.
خبرنگار: نگاردیوبندی
نگار  دیوبندی