محتوای خبری مرکز طبی کودکان

آموزش‌های کنترل خشم با موضوع جدید در مرکز طبی کودکان-قطب علمی طب کودکان

کلاس کنترل خشم این هفته با موضوع همدلی برای گروه هدف پرستاری مرکز طبی کودکان برگزار شد.

آموزش‌های کنترل خشم با موضوع جدید در مرکز طبی کودکان-قطب علمی طب کودکان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، پنج شنبه ۱۷ شهریور 1401 کلاس کنترل خشم  با موضوع همدلی برای گروه هدف پرستاری با اخذ پیش آزمون و پس آزمون برگزار شد.

در این کلاس ابتدا تعریف کامل مهارت همدلی و علت یادگیری این مهارت توضیح داده شد. در ادامه حدیث جباری کارشناس روانشناسی بیمارستان و مدرس کلاس‌های کنترل خشم درباره کاربرد همدلی، ویژگی های بارز افراد همدل و ناهمدل ، گام‌های همدلی، موانع همدلی کردن، شیوه‌های صحیح ابراز همدلی با افراد و راه های تقویت مهارت همدلی در خود با شرکت‌کنندگان به گفتگو نشست.

درانتهای کلاس با مطرح شدن موقعیت‌های فرضی درباره ی نحوه ی برخورد همدلانه و ناهمدلانه به صورت مشارکتی بین افراد شرکت کننده تبادل نظر شد .

هما پارساکیا

هما پارساکیا